Jeg var spent på denne boka fordi jeg syns det var en interessant historie. Etter jeg hadde lest boka var jeg desverre ikke fornlyd. Jeg syns ikke denne boken fungerte i det hele tatt, faktisk. Forfatteren klarte ikke å virkeligjøre noe som helst. Kun det som var fra nåtiden trodde jeg på. Dette kan være fordi dette er forfatterens egne ord, men hun i resten av boka bare aper etter en fortelling hun har fått høre.

Jeg tror derimot at å høre intervjuer med Marianne i egen person kan være veldig interessant, men det er fordi det er HUN som forteller sine EGNE bilder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så forskjellig kan man oppleve det :-) Intervjuer med Marianne ligger på nrk.no, jeg har hørt noe av det, og opplever at boka gjengir hennes opplevelser nokså nøyaktig. Interessant er det også å kikke innom nettsider om Leonard Cohen, der Marianne er omtalt nokså grundig -og Kari Hesthammar er der også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Birgitte Veland LarsenCamillaBerit RTone SundlandConnieAndreas BoklesersveinJeanetteAre SkårIreneleserTonesiljehusmorTherese SteinskogLinda NyrudLailalillianerHilde Merete GjessingSynnøve H HoelKirsten LundIngeborgMarit HåverstadLesevimsaMarianne  SkageBjørg Marit TinholtNorahEllen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettietteSigrid Blytt TøsdalHarald KDemeterIngvild SBeathe Solberg