Jeg ble også begeistret over Pinnsvinets eleganse. Ikke minst på grunn av mange språklige perler. Jeg syntes karakterene var interessante, og er ikke enig i at historien er banal, som det ble sagt i en annen tråd. ( I så fall er alle historier banale :) )En elegant liten sak, som jeg gjerne anbefaler andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg lytter til Pinnsvinets eleganse på engelsk (amerikansk). Veldig fin bok. Stemmene til personene passer godt til karakterene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok for bokelskere, som min kollega pleier å kalle den. Liker gode formuleringer og henvisninger. Synes også den var litt treg i begynnelsen, men når Kakuro kom ble interessen min fanget og personene utviklet seg litt. Ble overrasket over slutten, men samtidig passer den jo i bokas stil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeMaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav Selfors