Nært, ubehagelig og skremmende om ungdoms og terror. Åpen for tolkninger, men jeg er ikke sikker på om jeg liker den vrien med "redningsmennene" på slitten, spent på hva andre synes om akkurat det...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er enig med det som er skrevet her om at boka begynner bra, men at slutten ikke holder - den ikke motiverte overgangen fra realisme til fantasy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette ble litt for underlig for meg, med blanding av realisme og disse merkverdighetene mot slutten. Er ikke så god på tolkning - må ha det i klartekst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at det tok av mot slutten, kunne godt ha droppa det etter min mening...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg. Det var spennende lesning, men ble litt for uklar mot slutten. Men du verden hvor aktuelt og godt skrevet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan være spoilere her, for den som ikke har lest boka!

Jeg syns dette var ei skikkelig skummel bok, kanskje spesielt skummel siden jeg har lest den på t-banen ...

Men når det er sagt, er jeg enig med deg. Jeg er usikker på hva den handler om, når alt kommer til alt. Var det ei bombe i sekken, eller er alt satt i scene av disse såkalte redningsmennene, for at de skal føre akkurat disse fem ungdommene til mannen med dragejakka, som vel er Døden?

Jeg liker måten historia nøstes opp på, med de forskjellige synsvinklene, men det faller litt sammen der på slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein