Hva mener du med sprek? Så den var dansk og da ligger ikke mer data om boken inne her på bokelskere.no. Er den en blanding av etikk, moral og nye oppdagelser?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sprek på den måten at den tydelig er skrevet av en entusiast med genuin engasjement for tematikken. Lone Frank har bakgrunn som bioloig, men dette en populærvitenskapelig bok som er veldig tilgjengelig. Hun stiller en rekke etiske spørsmål, sekvenserer sitt eget genom og trekker fram mye relevant forskning. Kan leses med fullt utbytte for alle med interesse for genetikk, og materialet er oppdatert, altså tilpasset dagens situasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karamasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud Husevåg