Søt og veltegnet tegneserie med passe jentete fargepalett. En rimelig god og oppdatert beskrivelse av overgangen fra barn til ungdom sett med moderne øyne, selv om det kanskje er en tabbe å bruke en spesifikk spillkonsoll som viktig rekvisitt (Gamescube er så gammeldags at dagens 11-åringer knapt vet hva det er).

Jeg er stor fan av de krokete bymiljøene hun ferdes i, og selv om humoren nok ikke er beregnet på meg så fungerer den også på undertegnede innimellom. Julien Neel tar både aldersgruppen og mediet på alvor og skaper en sympatisk verden med god balanse mellom humor, drama og (litt) alvor.

Sjelden å se nye kvalitetsserier for barn bli utgitt med stive permer. Kudos til Pantagruel, og et bittelite stikk til Egmont som stort sett gir ut seife klassikerne i nye opplag. Kvalitet i flotte utgaver, greit nok, men litt forutsigbart kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Aurora WeberMarit HåverstadAnette  KureSiv RønstadEli HagelundLibraritas vIngeborg GBertykriraLailaBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTove Obrestad WøienEster SGro Anita MyrvangGro-Anita RoenPilarisKjerstiAnne Lise JohannessenLisbeth Kingsrud KvistenIngvild SLene AndresenTheaKine Selbekk OttersenSpurvHallgrim BarlaupMonica CarlsenSolKnut SimonsenAmanda AmoiraTine SundalIngunn SVebjørn FagernesAnniken LTanteMamieEileen BørresenLogikaJan-Olav SelforsHarald KMarianne  Skage