Søt og veltegnet tegneserie med passe jentete fargepalett. En rimelig god og oppdatert beskrivelse av overgangen fra barn til ungdom sett med moderne øyne, selv om det kanskje er en tabbe å bruke en spesifikk spillkonsoll som viktig rekvisitt (Gamescube er så gammeldags at dagens 11-åringer knapt vet hva det er).

Jeg er stor fan av de krokete bymiljøene hun ferdes i, og selv om humoren nok ikke er beregnet på meg så fungerer den også på undertegnede innimellom. Julien Neel tar både aldersgruppen og mediet på alvor og skaper en sympatisk verden med god balanse mellom humor, drama og (litt) alvor.

Sjelden å se nye kvalitetsserier for barn bli utgitt med stive permer. Kudos til Pantagruel, og et bittelite stikk til Egmont som stort sett gir ut seife klassikerne i nye opplag. Kvalitet i flotte utgaver, greit nok, men litt forutsigbart kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa