”De elendige” er jo fantastisk, så hvis denne er noe i nærheten kvalitetsmessig, blir det en god leseopplevelse. Ført opp på ”skal lese-lista”.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det gjør du lurt i. Kvaliteten på boka er meget bra, det er nå min mening. Ble forundret at vi bare er 3 stk som har registrert den her.
Den fortjener mange flere lesere, fordi den er en historisk roman, og vi får et lite det glimt inn i revolusjonens grufulle virkelighet i 1793 i Frankrike.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Interessant!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda ei bok som ble lest en gang i ungdommen, og som har gått nesten i glemmeboka - jeg har iallfall ikke registrert den i samlingen min her, ei heller Ringeren i Notre Dame. Gode bøker, iallfall dengang da ... Skulle vel ha lest dem om igjen, men så er det jo så mye annet som skal leses også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug