Har lest "The Constant Gardener" og sett filmen, semi-grotesk...

Kanskje jeg får sjekke ut Mengele Zoo - har tidligere tenkt på det, ser jo også at det er en trilogi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leste den alene, har først lest de andre nå flere år senere. Den går fint å lese alene synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg nettopp lest Mengele Zoo - en fantastisk bok spør du meg. Jeg leste den på ei lita uke. Har veldig lyst til å lese de to andre selv om det står litt for seg selv. Har du lest dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, men de gjorde ikke samme uutslettelige inntrykk, men absolutt lesbare. Megele Zoo er i en særklasse synes jeg! Leste noen av krimbøkene også, men de synes jeg var veldig like, og fenget ikke meg på samme måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må nesten lese ferdig bøker jeg allerede har og heller sjekke de ut siden. Det er andre som topper lista nå. Men siden du sier de er lesbare kan det hende jeg må gi de en sjanse. Det skal godt gjøres å skrive bedre enn Mengele Zoo da, jeg anbefaler den til alle jeg snakker med om bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg, den boken er bare så utrolig god!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti S