Jeg vil varmt anbefale krimbøkene til Jussi Adler-Olsen. Selv holder jeg på den første nå: "Kvinnen i buret", og jeg greier å spare, så den skal vare lengst mulig.

Mange her inne har sagt noe om bøkene hans, så jeg skal begrense meg til å si at jeg liker spesielt godt humoren hans. Ikke altfor mange involverte personer å holde rede på, og jeg synes han skriver veldig godt.

Til nå har det kommet ut tre bøker: "Kvinnen i buret", "Fasandreperne", "Flaskepost fra P" og til neste år kommer den fjerde "Journal 64".

Virkelig noe å glede seg til.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har alle de tre hittil utgitte bøkene til Jussi Adler-Olsen, men har enda ikke lest de, men jeg gleder meg veldig til å lese dem, og nå gleder jeg meg enda mer:):)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, er ikke det herlig når noen skryter ekstra av de bøkene du har stående på vent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det er noe å sjekke ut - takk for tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må bare hive meg på anbefalingen av Jussi Adler-Olsens bøker om Avdeling Q. Jeg slukte de tre første bøkene og gleder meg til bok fire kommer på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen