Elsker zombier! Det er kjempegøy! Har sett jeg veit ikke hvor mange zombiefilmer, men zombier innen litteraturen er fremdeles relativt upløyd land for meg. Foreløpig har jeg vel mest forhold til bokzombiene til Ajvide Lindqvist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det som er spesielt med denne i forhold til det jeg har vært borti før (mest filmer), er at det foregår så lenge etter at zombiene har gjort sitt inntog. Men etter at jeg begynnte å lete aktivt på amazon etter zombie-litteratur skjønner jeg jo at det er mange varianter ute å går. Har starta å lese en smaksprøve nå, er ikke helt sikker på om jeg vil kjøpe den. Vet mer når prøven er ferdiglest antar jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ajvide Lindqvist kan sine saker.
Jeg har hatt et grøssende frydefullt forhold til zombier siden jeg møtte på den hvithårede afrikanske zombien i Donald Duck & Co for mange år siden (tilbakeblikk til onkel Skrues eventyr jorden rundt før han slo seg ned i Andeby). Husker jeg synes han var tegnet så skummelt, hehe, var bare en liten jente. Fortsatt synes jeg zombier er ekle, og det er vel en av få ting som fortsatt greier å skremme meg og få meg til å føle ubehag den dag i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, zombien i Skrues liv og levnet var tøff! Det var den som fulgte etter Skrue på Titanic, ikke sant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, det stemmer! Jeg er nødt til å få tak i den historien og få lest den om igjen snart. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg