Har noen venner som er fan av den, og jeg husker at den var ganske populær den gangen den kom ut ( noe som var grunnen til at jeg kjøpte den). Men bortsett fra språket er det en bok det er veldig vanskelig for meg å forstå kvalitetene til. Hadde i det minste forventet en viss karakterutvikling i og med at det er en så seriøs roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ingen problemer med å forstå at du ikke liker boken, for alle er vi forskjellige og har ulik smak også når det gjelder bøker.

For meg var der en del gjenkjennende elementer som gjorde at den ble så spesiell. At der ikke er noen karakterutvikling ble også en viktig del av fortellingen, syns jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi