Jeg kjøpte et eksemplar av denne for noen år siden, men den har ligget gjemt bakerst i bokhylla. Jeg husker så vidt at jeg leste den første siden før jeg la den fra meg, og nå skjønner jeg hvorfor.

Dette er en av mine topp 3 verste leseopplevelser noensinne. Jeg vurderer nå å lese en eller to James Petterson bøker for å komme meg over denne.

Kjedelig og uinteressant .

Dersom språket ikke hadde vært fantastiskt hadde denne fått en ener.

Hold deg unna denne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er lenge siden jeg leste denn boken, men den er fortsatt en jeg tenker tilbake på med glede. Lo mer enn en gang, og språket er bare supert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har noen venner som er fan av den, og jeg husker at den var ganske populær den gangen den kom ut ( noe som var grunnen til at jeg kjøpte den). Men bortsett fra språket er det en bok det er veldig vanskelig for meg å forstå kvalitetene til. Hadde i det minste forventet en viss karakterutvikling i og med at det er en så seriøs roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ingen problemer med å forstå at du ikke liker boken, for alle er vi forskjellige og har ulik smak også når det gjelder bøker.

For meg var der en del gjenkjennende elementer som gjorde at den ble så spesiell. At der ikke er noen karakterutvikling ble også en viktig del av fortellingen, syns jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria