Denne boken var langtrekkende. Jeg ventet og ventet til alt skulle begynne å skje, men stille ble det. Mange mener kansje denne boken er god, men for min del, når det er en bok man har begynt på 3 ganger og kvier seg til å lese, er det ikke vits å fortsette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg leste Havfruestolen først, og hadde kjempeforventninger til Bienes hemmelige liv. Mamma'n min elsket den, kritikerne elsket den, ja, alle elsket den, så jeg ble også litt skuffet. Jeg likte den, men jeg slukte den ikke slik som jeg hadde forventet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket denne boka. Prøvde først å høre den som lydbok, men jeg sovnet hele tiden, så det fungerte dårlig. Når jeg fikk den i papirform gikk det mye bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så rart å høre. Tror ikke det tok mer enn et par dager før jeg hadde slukt denne. Bøkenes liv er virkelig et spennende univers som virkelig viser hvor forskjellige vi mennesker er. Hvem vet, kanskje en dag når du ikke har noe å lese, så plukker du opp boka igjen - og da er det kanskje tiden for å leve seg inn i akkurat denne historien...!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen som har sett filmen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste boka ved en tilfeldighet, og syntes den var nydelig. Filmen var helt grei, men kunne ikke måle seg med boka i mine øyne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett filmen! Jeg synes den var fin også, den greide å formidle stemningene i boka synes jeg. Selv om boka er og blir best uansett! :)

Jeg slukte den også fortløpende, og levde meg veldig inn i den. En av de beste jeg leste i 2009.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så forskjellige kan vi være! Dette var en sluke-i-ett-jafs-bok for meg! ;o) Men finn heller noe annet, jeg har hatt samme erfaring med andre bøker! Livet er for kort til å lese samme bok flere ganger, iallefall om en ikke kommer lengre enn til side 36! ;o) Lykke til med neste bokvalg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett