Nådens omkrets fenget ikke helt, og jeg vet ikke hvorfor. Den er godt komponert, spennende plott, enkelt og greit språk, men det blir litt kjedelig for min smak. Jeg synes den mangler det lille ekstra som overrasker og gjør boken spesiell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hadde gledet meg til å lese denne boken. Ble utrolig skuffet og det er ikke ofte, heller sjeldent. Maktet ikke å lese mer en noen kapitler i begynnelsen, hoppet over midtpartiet og fikk med meg slutten. Det var mer enn godt nok for meg. Klarte aldri å komme inn i fortellingen, samtidig som jeg syntes at den var lite troverdig. Det eneste positive jeg kan si er at den tilhører biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns de siste 100 sidene var greie, ellers utrolig kjedelig. Ble ikke ordentlig spennende før side 200. Super skuffa!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidi