Begynte høre på denne som digibok,men oppleser falt ikke helt i smak hos meg... Mulig jeg får lese den selv etterhvert siden mange anbefaler den. Rart hvordan en stemme kan få meg til å ikke klare følge med på... Flere av digibøkene jeg har påbegynt har stranda av samme grunn- oppleser fenger ikke. Desverre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, jeg avbrøt den, særlig pga. oppleseren. Jeg ergret meg så mye at det overdøvet eventuell underholdningsverdi i romanen. Jeg prøvde å tenke hvordan en setning ville lydd i mitt hode hvis jeg hadde lest den selv, og kom til at det kanskje ikke hadde vært så verst, men dette var ille!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne for 2-3 år siden, hadde glemt å registrere den her. Tror jeg har lånt den, finner den ikke i bokhyllen. Mener å huske at den ikke gjorde spesielt inntrykk....kanskje var det like greit at oppleseren ikke innfridde...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte også å høre denne - men oppleser har en helt forferdelig stemme, høres ut som om mus med adferdsproblemer, så jeg la den bort. Men så tok jeg den frem igjen, desperat etter en lydbok, og jeg hørte den ferdig, men har bestemt meg for å ALDRI høre en bok med denne oppleseren igjen. Boka er veldig god, oppleseren er veldig dårlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kan ikke bli mere enig når det gjelder opplesere. Jeg hørte den imidlertid ferdig på trass.I og med at jeg drev med oppussing var tiden ikke helt bortkastet, for denne boken er langt under middels for min smak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Cathrine Marie HansenLesevimsaAgnete M. HafskjoldAnne-Stine Ruud HusevågLilleviFru GranTheaAkima MontgomeryNorahBookiacBjørg L.Jarmo LarsenDemeterRisRosOgKlagingHarald KEileen BørresenLars Johann MiljeLailaTorill Elisabeth RevheimHilde H HelsethTanteMamieReadninggirl20Rolf IngemundsenRufsetufsaRandiMonica CarlsenInger-LiseMonaiStine_JMari Nordø LommelunAnneWangLisbeth Kingsrud KvistenOdd HebækConnieHarald AndersenHanne MidtsundKathinka HoldenLena Risvik PaulsenCtinaThomas Kihlman