Hva er dine synspunkter på lesebrettet som Libris selger (på bokfestivalen til halv pris!)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg fant en side der det står om papercaster. Høres jo grei ut den, men en av grunnene til at jeg satser på engelske bøker/amazon er jo prisen. Merkelig nok fant jeg ikke noen priser på den siden, er den veldig dyr kansje? Norske e-bøker koster i alle fall flesk! Og utvalget kan jo ikke sammenlignes med amazons. Og som en eller annen sa her i en annen tråd kan man konvertere norske bøker slik at de kan leses på Kindle. Har ikke prøvd det selv ennå, da jeg har en lang øanskeliste med engelske bøker akkurat nå. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar, fant ikke denne siden da jeg søkte på nettet igår (ble frustrert over å ikke finne riktig nettside). Ble en god del klokere. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste noen tester før jeg skjønte at det bare var Kindle som var aktuelt for meg, derfor har jeg ikke satt meg nevneverdig inn i de andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg