Jeg begynte å reagerer på "Ulven" sine uttalelser om franskmenn da han er med Askepott(?) i Paris. Senere så kommer jo de arabiske skikkelsene til USA, og man har noen beskrivelser og kommentarer av det som skjer i Irak og der var det mye jeg syntes var plumt og dumt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ah... skjønner. Jeg husker jeg leste den historien, men det er leeeenge siden, og hentydningen må ha gått meg hus forbi. Men med forfatterens egne uttalelser i bakhode (i hvert fall slik jeg har lest dem idag) virker ikke dette het stuerent. Snøhvits historier fra den arabiske verden har jeg ikke lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, også ser det jo Snøhvit sine historer fra den arabiske verdenen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgCathrine PedersenPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.Morten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis Vold