Jeg kan tenke meg det er behagelig at det tar mindre plass og at du har konstant lys når du leser, men med elektroniske bøker må du også tenke på om du har batteri nok, og jeg vil virkelig ikke ha batteriet i bakhodet mens jeg leser. Dessuten er det fortsatt mange mennesker som generelt liker tanken på det å ha en fysisk bok i hendene, å ha dem i bokhyllene osv. Jeg er kun 15 år gammel, men jeg kommer alltid til å ha papirbøker som en preferanse.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt sagt av en femtenåring!
Jeg vil heller ikke være avhengig av batterier mens jeg leser bøker. Det er altfor mye rundt oss som bruker batterier og strøm. Derfor er det så deilig å ha gode, gammeldagse bøker å holde i hendene og som kan åpnes og blas i og kan leses hvorsomhelst og nårsomhelst, bare det finnes leselys nok.
- Og bokhyllene mine, ja de har jeg for en stor del snekret og satt sammen selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På lesebrett som Kindle er det ikke lys i skjermen, det er derfor den er så behagelig å lese på. Batterilevetiden er også veldig lang. En måned sier enkelte. Jeg har bare hatt min i litt over et døgn, så det må jeg få komme tilbake til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.