Gratulerer med ny Kindle! Det er den beste investeringen jeg har gjort selv i år. Jeg er en tidligere papirfanatiker som nå definitivt har sett lyset. Det finnes ikke noe er mer praktisk for de vanlige pocketbøkene jeg leser og drasser rundt på. Bildebøker og reisehåndbøker er de eneste jeg ser verdi i å ha i papirformat enn sålenge til utviklingen av lesebrett også dekker disse.

Og dersom dommedag... Jeg tror vi har litt andre ting å fokusere på da enn Shakespeare, for å si det slik. Går verden under så går den under med bøker, oss og det hele. Dersom bare deler av verden går under er det ALLTID mulig å få strøm igjen. Det finnes alltid en kopi! På Svalbard har vi et frø-hvelv for slike scenarioer. Rana har bøkene sine. Andre deler av verden har malerier og skulpturer i hvelvene sine. Jeg har ingen tro på at kulturarven til menneskeheten forsvinner totalt dersom Yellowstone går i taket... :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Et spørsmål om Kindle: Koster bøkene man laster ned på Kindle (fra Amazon) vesentlig mindre enn papir-utgavene? Hvor mye er det snakk om at man sparer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnChristofferAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe Solstad