Når det gjelder solstormer er det jo ikke snakk om dommedag, men hvordan disse kan innvirke på satelitter og andre tekniske duppeditter. Som det står i artikkelen var den forrige store på midten av 1800-tallet, da hadde de jo ikke satelitter. Et evt. Yellowstone-utbrudd vil også innvirke på tekniske innretninger selv om vi ikke direkte blir oversprutet med lava og aske her i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

hehe du har nok rett i det (men det får meg til å tenke på dommedag). Dersom Yellowstone skulle få utbrudd. Da vil det nok skake opp hele verden pga. asken (kanskje ville vi ikke se sola på lenge...) Når det kommer til solstormer så har de kommet og gått flere ganger. Husker at strømnettet i Nord-Amerika ble slått ut i 1-2 dager - husker ikke når det var. Går ut fra at man lærer av slik og alltid tar forholdsregler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster S