Nå er det vel slik at man har gått å ventet på dommedagen i generasjoner. Sola går sin sykluser uansett. Når det gjelder Yellowstone har jeg fått forståelse for at den forflytter seg under jordskorpen. Heldigvis vet vi ingenting. Teknologien som skapes i fremtiden vil bruke mindre strøm (håper jeg da). Håper at avisene fortsetter som før, for det er ikke det samme som å lese på nettet. Bøker har jeg i massevis av så jeg vil alltid ha godt lesestoff for enhver anledning. Når det gjelder lesebrett så vil jeg vente til de får farger og ikke bare elektronisk blekk (er ikke inne i dette enda, men dere skjønner meg). For nå kan man få design strikkebøker/hefter som e-bok det er jo praktisk mht mønster - det er bare å legge lesebrettet tilrette!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Når det gjelder solstormer er det jo ikke snakk om dommedag, men hvordan disse kan innvirke på satelitter og andre tekniske duppeditter. Som det står i artikkelen var den forrige store på midten av 1800-tallet, da hadde de jo ikke satelitter. Et evt. Yellowstone-utbrudd vil også innvirke på tekniske innretninger selv om vi ikke direkte blir oversprutet med lava og aske her i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe du har nok rett i det (men det får meg til å tenke på dommedag). Dersom Yellowstone skulle få utbrudd. Da vil det nok skake opp hele verden pga. asken (kanskje ville vi ikke se sola på lenge...) Når det kommer til solstormer så har de kommet og gått flere ganger. Husker at strømnettet i Nord-Amerika ble slått ut i 1-2 dager - husker ikke når det var. Går ut fra at man lærer av slik og alltid tar forholdsregler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasRolf IngemundsenAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn S