Jeg vet ikke om du blir beroliget av dette: Jeg kjøpte akkurat en bok med Kindlen min (fikk den for noen timer siden!), i.o.m. at min Kindle er registrert med mitt navn og et kredittkort knyttet til meg trengte jeg bare klikke på kjøp, og så fikk jeg boken i løpet av sekunder. Informasjonen de trenger, opplysninger om kort altså, har de allerede registrert på din bruker.

Noe som kanskje ikke har blitt nevnt så ofte er systemet med "smakebiter". Du kan, hvis du vil, få tilsendt noen sider slik at du kan prøvelese. Dette er riktignok noe du kan gjøre på mange vanlige bøker også (look inside this book), men når det gjelder Kindle-bøker gjelder dette alle så vidt jeg vet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for mer info må nå gå inn i tenkeboksen min!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngeborgChristofferAlice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJ