Det er vel ikke det at strøm blir avleggs, men at brettet ditt går tomt på ubeleilig tidspunkt som er problemet. Jeg har ikke hatt min Kindle mer enn tre uker, og har knapt brukt den fordi jeg er midt i gjenlesing av en serie jeg har fysisk, men har allerede opplevd å dra fram Kindlen fra veska for å lese litt mens jeg ventet på noen og funnet den tom for strøm (og ikke hadde jeg med noen annen bok, heller). Det er langt fram til jeg erstatter alle bøker med ebøker, gitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dersom Kindle'n din går tom for strøm på 3 uker uten at du bruker den noe særlig betyr at noe er feil! Jeg leser hver eneste dag i 3 uker på min - eller minimum 6 bøker - før den går tom for strøm. Og jeg har hatt Kindle'n min snart ett år. Hele sommerferien uten å lade. Og jeg er en bokorm. Sjekk om du har wifi på hele tiden = spiser strøm når den driver og sjekker mot eventuelle wifi hotspots. Hvis den er av og du fremdeles har problemer med batteriet så ville jeg returnert og fått ny. Det er ikke normalt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnChristofferAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe Solstad