Veldig mye frem og tilbake. Man må holde tunga rett i munnen for å holde styr på hvilket årstall man befinner seg i, og hvem man følger. Men helt greit tidsfordriv. Jeg kommer nok til å lese den neste boken også en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, men det gikk bedre etterhvert. Endte opp med å like boka kjempegodt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der er jeg enig, jeg sleit litt i starten med å huske hvem jeg leste om til tider.. Men jeg kom inn i det og da syns jeg boka var veldig god :) Treg i starten, men fenget meg veldig etterhvert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg slet også litt med årstall, helt til det liksom "løsnet" men en flott bok er det. Jeg har lest de bøkene kate Morton har skrevet og vil gjerne lese mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOle