Takk :) Veien har jeg jo lest, flott flott bok. Og filmatiseringen av Fuglene har jeg vel sett sånn hundre ganger i mitt liv. Har ofte tenkt på å lese novellen, har bare aldri kommet så langt, men nå må jeg snart få gjort det. Takk for andre fine tips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke sett filmen ennå, selv om jeg har veldig lyst. Men tror ikke boka står tilbake et sekund i forhold til filmen. Tror filmen er en svært trofast adapsjon. Og ja, det er mye fælt som skjer i boka - er på en måte glad for at jeg ikke har sett filmen ennå, det skrevne ord gjorde sterkt nok inntrykk, jeg veit ikke om jeg egentlig har lyst til å se det visuelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDina