Lenge leve papirbøker og virkelige bokhyller! Jeg stoler ikke helt på det teknologiske igrunn. Folk er blitt altfor avhengige av teknologi. Man ser jo det på familien om strømmer går i hele nabolaget en kveld pga. foreksempel tordenvær eller arbeid på linja. Ja da er det akkurat som om verden går under for de må sitte der i soffaen og får ikke sett på tv/film eller spilt pc og sittet på facebook. Altså er det mulig lurer jeg på noen ganger...hva er galt med denne gennerasjonen. Men i slike situasjoner er det godt med en papirutgavebok og en batteridrevet lommelykt. For den bærbare pcen, og sikkert Kindle'n også vil gå tom for strøm etterhvert. Og jeg trur det er større sjanse for at teknologien går til helvete og tar med seg et helt lager av elektroniske lagrede bøker enn at et vulkanutbrudd brenner opp alle papirutgavene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tenkte ikke på at et vulkanutbrudd kunne brenne opp bøkene, men dette:

Yellowstone hadde sist utbrudd for 640 000 år siden, og man har regnet ut at den har en syklus på litt under 600 000 år, altså er Yellowstone 45 000 år på overtid i forhold til syklusen. Hvis Yellowstone får et nytt utbrudd, er det antatt den kan ødelegge tilnærmet alt liv på det nord-amerikanske kontinentet og fylle atmosfæren med aske i mer enn 4 år.

fra Wikipedia

I et slikt tilfelle ville vi trenge bøkene for overlevelestips i alle fall... Og det hadde nok ikke vært så lett å få tak i nye bøker på amazon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine Sundal