Lydbøker anser jeg i alle fall som veldig usikre. Har opplevd at CDer har gått i oppløsning, dvs. "korrudert" eller hvordan jeg skal beskrive der. Og så er det det med striper og hakk også... Ja, det er noe eget med papirutgavene, og særlig, synes jeg, når det er mange av dem. Bibliotek er fantastiske steder! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig. Har i det siste lånt en del CD-plater på biblioteket og flere av disse har hatt "sykdommer" som gjorde det vanskelig å fullføre bøkene. Ble litt frustrert og venter nok litt før jeg låner fler CD-er. Enig i at det er herlig med steder hvor det er mange bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi