Nei, det tror jeg ikke. Ser at neste generasjon hos oss også ønsker seg papirbøker. Eller som den ene av dem sa: jeg vil ha mitt eget bibliotek når jeg flytter.

Selv hører jeg på lydbøker, men er disse veldig gode går jeg ut og kjøper papirutgaven for jeg vil ikke stå der en dag og oppleve at cd-ene og/eller lesebrettene "blir tomme." Og det er noe eget ved å holde i papirutgavene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Lydbøker anser jeg i alle fall som veldig usikre. Har opplevd at CDer har gått i oppløsning, dvs. "korrudert" eller hvordan jeg skal beskrive der. Og så er det det med striper og hakk også... Ja, det er noe eget med papirutgavene, og særlig, synes jeg, når det er mange av dem. Bibliotek er fantastiske steder! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig. Har i det siste lånt en del CD-plater på biblioteket og flere av disse har hatt "sykdommer" som gjorde det vanskelig å fullføre bøkene. Ble litt frustrert og venter nok litt før jeg låner fler CD-er. Enig i at det er herlig med steder hvor det er mange bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe Solbergelme