Tja, eg veit iallefall at eg ikkje kjem til å kvitte meg med mine bokhyller. Likar å ha ei handfast bok mellom hendene, ikkje berre lese tekst på skjerm. Så om eg i framtida skaffar meg lesebrett vil det nok bli brukt som eit supplement til boka, ikkje som ei erstatning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er enig i at det er et supplement. Jeg har for eksempel kunstbøker som hadde vært meningsløse å lese på en Kindle. For ikke å snakke om alle de obskure bøkene man kan finne på antikvariater osv. Om man kun leser bestselgere er sikkert lesebrett løsningen, men det gjelder vel ikke så mange av bokelskerne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh Vigre