Gir et godt og grundig overblikk over NAV-reformen og dens følger. Ingen smigrende bok for etaten.

Et alvorlig minus ved boken er mangelen på register. Skjerpings, register er et must for fagbøker!

Det andre minuset er fag-terminologien/-sjargongen som har slått stygt igjennom når man hele tiden skriver om NAVs "utfordringer". NAV har utvilsomt "problemer" eller "vansker" - men "utfordringer" innebærer at man "utfordres", altså av en aggressiv motpart. Hvem er i så fall denne motparten? De trygdede? Myndighetene?

Ingen, så vidt jeg kan se. Så la oss være enige om at NAV har alvorlige problemer, som både trygdede og ansatte får unngjelde for. Men "utfordringer"? Nei, det er noe helt annet, som man møter om man utfordres av en motstander til duell eller til debatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland