Nå er vel fortsatt digitale bøker relativt nytt så etterhvert tror jeg det heller blir ett omvendt problem med tanke på tilgjengelighet for bøker som har ett snevert publikum. Tror det er lettere å gi ut disse digitalt og droppe fysiske bøker. Det må jo være billigere å utgi bøker på nett enn å trykke de.

Å ha tilgang til digitale bøker har faktisk åpnet en helt ny verden for meg. Har lastet ned bøker jeg aldri ville funnet på å lese ellers, både fordi de er lett tilgjengelige og ofte gratis. Synes derfor ikke det er ett problem med de tilfeldige funnene, man finner de bare på nett istedet for ett annet sted.

Nå høres det ut som jeg er helt for digitale bøker, og det er forsåvidt riktig, men jeg er også veldig glad i fysiske bøker. Det er ikke noe som kan erstatte en tur i bokhandelen der du kan se og kjenne på bøkene, tror derfor det alltid kommer til å finnes side ved side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det jeg tenkte på var allerede utgitte bøker, når det gjelder nye bøker er jeg selvsagt enig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er jeg redd for at du har rett ja, det meste går vel på etterspørsel så det er nok en fare for at disse ikke blir digitalisert (usikker på om det er ett ord, men du skjønner sikkert hva jeg mener :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngeborgChristofferAlice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJ