Artig, morsom, annerledes og spennende vinkling på mytologi. Jeg er 47 år, burde sikkert 'vite bedre' mht hvilken litteratur jeg burde lese men har nå lånt alle Percy Jackson bøkene. Er allerede i gang med bok nr. 2. Gleder meg ;=)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg elsker å lese fantasy, er kjempe interessert i mytologi og har virkelig prøvd å like Percy Jackson, men avbryter boka hver eneste gang... Synes ikke språket engasjerer selvom historien i seg selv burde være spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om jeg har lest alle bøkene om Percy Jackson nå er jeg enig med deg. Samtidig gikk det greit å lese bøkene selv om det ikke var den store leseropplevelsen. Forfatteren er ikke så 'jevn' i historiene sin som f,eks Harry Potter bøkene. Det er mulig bøkene hadde vært bedre på engelsk...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den på engelsk før jeg ga opp.. Men prøvde bare den første boka, kanskje de andre er bedre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker har ingen aldersgrense, i hvert fall ikke fantasy, og Percy jackson er en strålende bok som fikk meg merkelig interresert i gresk myoligi, innrømmer at jeg har lest en og annen bok om mytologi etetr de bøkene=)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takker og helt enig med deg at bøker ikke har aldersgrense. Jeg kommer nok til å lese mer om mytologi jeg også ;=) Har du noen tips så mottar jeg det gjerne ;=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, når jeg sa at det interreserte meg tullet jeg ikke. Har noen gode titler å komme med ja. Men ett tips når du leser dem, du har jo hørt at alle har sin versjon av en historie. Og når du leser gresk mytologi kan det ofte virke som mye å holde styr på. Følte nå jeg.

Men det viktigste er å kunne de tolv mest kjente gudene som zevs, poseidon, hades osv. Hvis du ser på min boksamlign finner du en bok kalt Gudefjellet, den er veldig bra. Og hvis du spør på biblioteket får du en haug gamle bøker. Men min mening er at de som regel er mest sanne. =) hÅPER DET hjalp noe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker ;=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud