he he, man er heldigvis forskjellige her i verden;-D Jeg kjøpte denne på grunn av nettopp det åpenhjertige i det forfatteren forteller - jeg har sansen for han som person også. Om det å skrive og å lese tipsene hans er for meg en ren og skjær bonus. Jeg fortolker tittelen til å bety at han forteller hvordan det er å ha skriving som jobb (like mye som en kilde til undervisning).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, du har nok rett i det med tittelen. Jeg kjøpte den mest for skrivetips, leste den sammen med mange andre i genren i en periode. Kanskje derfor jeg blei litt skuffa?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan godt være...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ChristofferAlice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe Solstad