Jeg har fått med meg det, har jo lest halve boka. ;) Det er selvsagt helt naturlig at en bestselgerforfatter som også har vært lærer skriver en slik bok. Men jeg fikk ikke noe ut av den. Var selvsagt positivt innstilt i utgangspunktet ellers hadde jeg aldri kjøpt den. Hvis jeg skulle anbefalt en bok om skriving hadde jeg heller anbefalt noen av de andre jeg har lest. Men det er jo ikke det denne tråden handler om.

Noen av de tidlige bøkene hans likte jeg veldig godt, leste flere av dem som tenåring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

he he, man er heldigvis forskjellige her i verden;-D Jeg kjøpte denne på grunn av nettopp det åpenhjertige i det forfatteren forteller - jeg har sansen for han som person også. Om det å skrive og å lese tipsene hans er for meg en ren og skjær bonus. Jeg fortolker tittelen til å bety at han forteller hvordan det er å ha skriving som jobb (like mye som en kilde til undervisning).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, du har nok rett i det med tittelen. Jeg kjøpte den mest for skrivetips, leste den sammen med mange andre i genren i en periode. Kanskje derfor jeg blei litt skuffa?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan godt være...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg G