Jeg likte denne boken veldig godt, men synes den sluttet for brådt. Jeg vil ha mer! Men ellers er dette en fantastisk bok som jeg anbefaler til alle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig, men du kan få mer! Fortsettelsen har kommet ut nå 15.september. Den heter La Peregrina, og vi kan alle glede oss over spenningen og kosen. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en av mine favorittbøker, men gru-gleder meg til å begynne på La Peregrina. Har lest Drømmehjerte og Mofongo av samme forfatter og de var jeg ikke så begeistret for. krysser fingrene, og satser på at den blir like nydelig som Señor Peregrino. Artig å lese at en 3. bok er påtenkt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er det bare å løpe avgårde å kjøpe oppfølgeren, La Peregrina. Det kommer visstnok en 3.bok også. Så fortvil ikke

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske