Hvor har du det at Patricia Highsmith var psykopat? Hun var alkoholiker etter hva jeg forstår. Hennes personlighet var ikke så god - hun kunne være direkte ekkel etter hva jeg har lest. Man kan ha psykopatiske trekk uten å være psykopat - må ha 40 og mer trekk for å bli diagonalisert som psykopat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

"må ha 40 og mer trekk for å bli diagonalisert som psykopat." Hva betyr det ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det betyr at der er satt opp en slags liste over psykopatisk trekk (kjennetegn). Man må ha 40+ for å bli diagonalisert som psykopat. Man kan være ekle uten å være psykopater. Man skal være forsiktig med komme med at en person er psykopat. Det er en sinnsykdom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg regner med at du mener "diagnostisert". Jeg er enig at en skal være forsiktig med å klistre en slik merkelapp på folk. Men det var jo endel av poenget med innlegget. Jeg har lest dette om Patricia Highsmith et sted ! Derfor spørsmålet om slik negativ info ødelegger for lesegleden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe ja jeg så visst noe skjevt da jeg skrev innlegget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine VictoriaKirsten LundTanteMamieTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne MBenedikteMaria Festli EriksenMonica Carlsen