Leste denne i jafs da den kom ut. Særlig fordi akademikere føyk i halsen på Heyerdahl. Det er nemlig ikke utenkelig at Odin var et menneske - på den tiden opphøyde alle såkalte ledere seg til guder. Selv den romerske keiser (hvilken har ikke peiling akkurat nå) måtte opphøye Kristus til en gud for å få slutt på forfølgelsen av de kristne slik at de kunne leve i harmoni sammen med det romerske folk (romerne var romslige sånn)! Det var litt uvant i begynnelsen fordi han og kollega skrev på en måte som lignet en samtale med input av fakta der det passet. Jeg vil gi boken en god femmer eller bedre (har ikke bestemt meg enda).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for påminnelsen, - den skal inn på "skal lese"-listen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da fikk jeg registrert enda en bok jeg har lest og ikke notert i systemet. Leste den for noen år siden av nysgjerrighet og ser i mine notater at jeg har omtalt den som noe middelmådig og suspekt. Litt spennende er det likevel å lese slikt,(jeg har historie i fagkretsen min) men Heyerdahl fikk mye negativ kritikk og "motbør" med sine hypoteser her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, - det er det jeg vet, og derfor blir jeg litt ekstra interessert i å lese den selv. Alle har sine kjepphester å passe;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag