Leseselskapet jeg er medlem av, og som for tiden leser Goethes Faust, arrangerer tur til hovedstaden og forestillingen Unge Werthers Lidingar, basert på samme Goethes verk, på Det Norske Teatret 17/9. Derfor får jeg som trønder endelig besøke hovedstaden under denne bokfesten. Gleder meg skikkelig, både til diverse arrangement og eventuelle bokkupp ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Unge Werthers..." skulle jeg gjerne vært på. Jeg leste den i tenårene på tysk da jeg nettopp hadde begynt å lære tysk, og den gjorde stort inntrykk den gangen. Skulle gjerne vært på Bokdagene, men det passet ikke inn i planene denne gangen heller. I fjor fikk jeg sett/hørt det meste på nett-TV heldigvis. Men jeg får med meg Stavanger Litteratur-festival i år som i fjor, reiser dit 20.september. Noen som skal dit?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TarjeiHarald KkriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundKirsten LundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBeate KristinHarald AndersenBeathe SolbergBjørn Sturød