Jeg har bare et lite spørsmål jeg, og overskriften sier vell sitt. Hvem av dere her inne på bokelskere skal på oslo bokfestival 2011? Hvorfor/hvorfor ikke?? Jeg kan jo bare si men en gang at jeg skal, gleder meg masse og håper på å gjøre noen kupp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Ja jeg skal på bokfestivalen, skal også ta trikken hvor vi blir lest for og synget for. Mye som skjer neste helg i litteraturens navn. Gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal dit - og skal selge lesebrett til veldig gode priser på Libris sin stand i Spikersuppa. Veldig lett å finne :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kansje jeg tar meg en tur innom da. Har aldri prøvd lesebrett, men jeg kan jo se n__n

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg regner med at jeg tar en tur innom. Har vært en tur de to siste årene, pleier å være kjekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal dit! Og har til og med vært så heldig å få tak i billetter til jubileumsforestillingen lørdag kveld! Gleder meg masse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres bra ut ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har veldig lyst, men vet ikke om jeg kan enda... Men jeg vil. Hvordan få overtalt svigers til å komme en annen helg? hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

bedre å overtale dem til å bli med på festivalen vel :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg nok ikke noe godt svar på, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg skal dit! Var der i fjor også, og har lært en ting; Jeg skal ha med en stor ryggsekk! For bøker er tungt.. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haha, det høres lurt ut. Jeg har et lite hamstrings problem, så jeg tror vell ikke det blir no annerledes nå. Gøy å høre at folk her inne faktisk skal dit da, kansje man møter en bokelsker fra Bokelskere ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg bor ikke så langt unna , så jeg må jo dit. Det dumme er at jeg har arbeidshelg og jobber netter. Blir nok litt trøtt men det får ikke hjelpe.Infoen fra bokklubben ang dette er også veldig bra, så det blir spennende uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du blir nok våken når du kommer dit ;) Jeg har ikke vært på Oslo bokfestival før, så jeg gleder meg til å se hvordan det er :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leseselskapet jeg er medlem av, og som for tiden leser Goethes Faust, arrangerer tur til hovedstaden og forestillingen Unge Werthers Lidingar, basert på samme Goethes verk, på Det Norske Teatret 17/9. Derfor får jeg som trønder endelig besøke hovedstaden under denne bokfesten. Gleder meg skikkelig, både til diverse arrangement og eventuelle bokkupp ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Unge Werthers..." skulle jeg gjerne vært på. Jeg leste den i tenårene på tysk da jeg nettopp hadde begynt å lære tysk, og den gjorde stort inntrykk den gangen. Skulle gjerne vært på Bokdagene, men det passet ikke inn i planene denne gangen heller. I fjor fikk jeg sett/hørt det meste på nett-TV heldigvis. Men jeg får med meg Stavanger Litteratur-festival i år som i fjor, reiser dit 20.september. Noen som skal dit?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke vet hva Oslo bokfestival er. Kan du gi mer informasjon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel det som erstatta gode gamle "Bok i Sentrum". Billige bøker, forfattere som snakker om sine verker og lignende. Jeg husker at de pleide å ha et foredrag om en ny selvhjelpsbok hvert år på Bok i Sentrum, og den blei alltid holdt på det vi etter hvert kom til å kalle for "selvhjelpsrommet". Gode minner!

Oslobokfestival.no har info, i motsetning til meg som bare babler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

he, he, du babler slettes ikke :-)
Hele poenget er at vi spør - og opplyser hverandre.
Takk for info!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtRune U. Furberg