I år var det nok en gang noen bøker under treet til meg også. I år med ble det;

Temmelig mye juling - Morten Abel ( Veldig spent på hvordan han gjør seg som forfatter) Hässelby - Johan Harstad ( Gleder meg veldig til denne) Til din vrede går over - Åsa Larsson ( Noen som kjenner denne eller annet hun har skrevet? Litt usikker på om denne skal byttes i noe annet? )

Ha en fortsatt God jul :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Du må ikke bytte noen Åsa Larsson-bok. Hun skriver knakende godt. Jeg leser henne på svensk og det er nok er fordel. Oversettelser blir aldri det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har så smått begynt å lese den nå. Er mange som synes hun skriver godt, så jeg leser ivrig med åpent sinn! Så - vi får se, vi får se;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg terroriserte mannen min til å gi meg Min kamp bind 1, og fekk i tillegg Huset ved moskeen. Temmelig mye juling-boka trur eg faktisk at eg har vunne, så ho kjem nok i postkassa om ikkje lenge:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Dersom du liker krim så bytter du ikke boka av Åsa Larsson:-) Jeg hadde denne som lydbok (da jeg lå i svineinfluensa..)

Filmatiseringen av boka "Solstorm" gikk forresten på fjernsynet her en dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er i utgangspunktet veldig glad i krim, men det lille jeg har lest om denne trigget meg ikke i det hele tatt! men man skal vel ikke skue hunden på hårene, så hvis du mener den er verdt å beholde, så får jeg vel gi den en sjangse! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenGrete AastorpLinda Rasten