Jeg hørte denne boka på lydbok, og likte den. Syns det var veldig spennende bygget opp. Gode menneskeskildringer. Eneste jeg ikke fikk helt taket på var slutten. Hva skjedde egentlig? Var det en slags åpen slutt, der en bare skulle tenke seg til hva som egentlig kom til å skje? Når begynte det Laus tenkte kom til å skje, og når begynte det som virkelig skjedde? Ble litt forvirra, muligens var jeg litt trøtt på toget på vei hjem fra jobb...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Helt åpen, slik jeg oppfattet det iallfall. Det var vel kanskje en slags "happy ending" der og da, men med hovedpersonens forhistorie i bakhodet fikk jeg meg ikke til å tro helt på det. Og det var vel det som var meningen, kanskje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spør Solveig. Ho har lese denne boka. Eg har berre lese Den lukkede bok, og den var ikkje bra, så er er litt skeptisk til meir Kaarsbøl..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte du ikkje "den lukkede bok"? Eg elska den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker den nesten ikke, det er så lenge siden. Kanskje jeg ville likt den hvis jeg leste den om igjen nå? Smaken forandrer seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det er oversetteren som skal bebreides? En bok kan jo gå fra fantastisk til forferdelig i hendene på feil person.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil Stangeland