Forventet mer etter å ha lest Høytleseren for en stund tilbake, og som jeg synes var helt fantastisk. Denne var intetsigende og ble uengasjerende for mitt vedkommende.Jeg og kom aldri inn i handlingen .Frister ikke å lese mer av denne forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig med deg. Første del, der han forteller om feriene hos besteforeldrene, likte jeg godt, men så ble historien for det første så springende at jeg aldri fikk klarhet i hvordan han kom på sporet av disse "aliasene".

For det andre falt jeg ofte av lasset under de filosofiske betraktningene omkring godhet/ondskap og rettferdighet - skjønt en del av dem var jo ganske interessante. Odysseen som "parallellspor" var også en fiks vri. I det hele tatt var det mye lesverdig i denne boka, men komposisjonen ble et såpass stort ork for meg at jeg gir en treer på terningen.

PS: Jeg likte også Høytleseren, men fantastisk synes jeg ikke den var.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  Jensen