Jeg leser Stormenes tid nå. Veldig bra bok, men jeg klarer fint å legge den fra meg. Historiske romaner må jeg ha små pauser fra innimellom. Stormenes tid er forsåvidt lettlest, men alltid en del info å fordøye i slike bøker. Da bruker jeg heller litt ekstra tid på å lese dem, enn å sluke dem. Begynte på boka for en uke siden, og har ikke kommet lenger enn til side 140.

Men Shantaram av Gregory David Roberts hadde jeg problemer med å legge fra meg. Den var veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det høres veldig lurt ut :-)

Desverre har jeg veldig liten selvkontroll når det gjelder bøker så jeg får heller lese de en gang til for å få med meg det jeg gikk glipp av..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

luremus, vanvittig morsom, om å finne den rette.

alle shopi kensella bøkene:)

jean m auel sine bøker, særlig den første.

med konstatn søvn mangel pga 3 midnattsoler, og kun tid til å slå opp en bok om kvelden,skal det veldig mye til at eg leser utover natta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBerty