Arn-bøkene er mine absolutte favoritter, og jeg leser de minst 1 gang i året. Kan ikke nøyaktig sette fingeren på hva det er med de som jeg falt totalt for, men da jeg var ferdig med triologien og Arven etter Arn innså jeg at jeg aldri ville få den samme leseropplevelsen igjen. Og det var av bøker jeg bare plukket tilfeldig fra hylla i bokhandelen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det må vel kunne kalles en blodekte fan!

Skal innrømme at jeg aldri hadde plukket ut disse bøkene selv, hadde en ide om at jeg ikke likte historiske romaner, men der tok jeg feil. Heldigvis insisterte min kjære pappa på at jeg skulle lese de:-)

Ser at du har lest Stormenes tid av Ken Follet, der hadde jeg omtrent samme følelse. Likte de med en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, for meg kommer Stormenes tid på en god andreplass etter Arn-bøkene :-) Har lest de et par ganger også, men på langt nær så mange ganger som Arn-bøkene.

Pappa'n din virker som en fornuftig sjel! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.