Likte denne godt, men den var ikke like fengende som Arn triologien. Men jeg syntes alikevel at det var en fin avslutning på sagaen om Arn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har gledet meg til å lese denne siden jeg ble ferdig med Arn-trilogien, og jeg ble ikke skuffet. Syntes den var like bra som de andre bøkene, spennende å lære om hvordan det gikk etter Arns død. Hvordan familien og hans etterfølgere viderebrakte hans ideer og hvordan det føltes å leve med hans helgen-status over seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg! Jeg er nesten litt der at jeg synes Arven etter Arn kanskje er den beste boken av de fire... Jeg syntes ikke det første gangen jeg leste den, men nå har jeg lest triologien + Arven etter Arn i underkant av 10 ganger, og jeg setter mer og mer pris på sistenevnte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det må jeg si er imponerende, dette er nok noen av bøkene jeg kommer til å lese igjen, men i underkant av 10 ganger, ja det må jeg si..
Synes alle bøkene er kjempebra, men tror kanskje dette er min favoritt og ja :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Arn-bøkene er mine absolutte favoritter, og jeg leser de minst 1 gang i året. Kan ikke nøyaktig sette fingeren på hva det er med de som jeg falt totalt for, men da jeg var ferdig med triologien og Arven etter Arn innså jeg at jeg aldri ville få den samme leseropplevelsen igjen. Og det var av bøker jeg bare plukket tilfeldig fra hylla i bokhandelen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det må vel kunne kalles en blodekte fan!

Skal innrømme at jeg aldri hadde plukket ut disse bøkene selv, hadde en ide om at jeg ikke likte historiske romaner, men der tok jeg feil. Heldigvis insisterte min kjære pappa på at jeg skulle lese de:-)

Ser at du har lest Stormenes tid av Ken Follet, der hadde jeg omtrent samme følelse. Likte de med en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, for meg kommer Stormenes tid på en god andreplass etter Arn-bøkene :-) Har lest de et par ganger også, men på langt nær så mange ganger som Arn-bøkene.

Pappa'n din virker som en fornuftig sjel! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det samme syntes jeg, men den hører nå på en måte med da :) Jeg ble helt hektet på Arn når jeg leste dem og bestilte meg en bok som heter I Arns fotspor og en dvd som jeg ikke husker navnet på i farten der Jan Guillou forteller om tiden historien utspant seg osv...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint at du skrev om I Arns fotspor! Hvis ikke du hadde gjort det er det ikke sikkert jeg noen gang hadde fått med meg at den eksisterer. Jeg er nysgjerrig på den DVDen også, har du den fortsatt i hylla, husker du nøyaktig tittel?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er midlertidig utsolgt står det, men du finner den her: http://www.platekompaniet.no/Film.aspx/DVD/Arns_Rike/?id=T200482

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ClarityMonica CarlsenTorill Elisabeth RevheimLinda RastenTanteMamieIngvild SStine SevilhaugNorahLilleviAvaHarald KKaren RamsvikMarit HåverstadEivind  VaksvikIngunnJMarit MogstadHildeGeir SundetChristineEllen E. MartolHildaCtinaIdaEmilie GeistsveinAnne Berit GrønbechAnniken RøilMorten BolstadRonnyDaffy EnglundTarjeiKenn HeitmannStian DalbergAkima Montgomeryingar hGunn DuaasBeathe SolbergMarit HøvdealpakkaErlend Rødal Vikhagen