Alle fire bøkene kommer enkeltvis som paperback. Samleutgaven gir helheten - fjerde bok alene ville koste omtrent det samme, men nå er de tre første bind lagt inn som bonusspor

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Regnet med det var slik og synes ofte de ansatte i en av bokhandelene jeg bruker er dårlig informert. Jeg er forøvrig godt fornøyd med samleutgaven, men tenkte på de som allerede har de tre foregående i "småbokutgaven" innbundet. Hadde jeg hatt disse tre i mitt eie ville jeg foretrukket å kunne kjøpe siste i samme innbinding.

Uansett: er det forfatteren som svarer må jeg få gratulere med vel gjennomført og takke for en bokserie som jeg liker godt. De lange setningene gir språklig særpreg og er en fryd å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, går ut i fra at det er forfatteren selv som svarer:-) Gleder meg til å følge Kanne-familien videre. Ekstra kjekt når en kjenner gatene og bygningene, da får en så fine bilder i hodet under lesingen. Flotte bøker og jeg tenker det blir å gå til anskaffelse av samleutgaven.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød