Veldig spennende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Synes denne serien er knallgod, og dette er en av de få bokseriene hvor jeg føler at bøkene blir bare bedre og bedre. Vanligvis føler jeg at den første er og blir best, men her er det annerledes. Regner med at Pesten( som jeg snart skal lese) blir den beste hittil også. Bruker alltid å lese ut disse bøkene på en dag, selv om de er like tunge som murstein, hehe.

Disse bøkene er rett og slett fantastiske leseopplevelser, og jeg skulle ønske at flere tok seg tid til å lese dem. Har hørt om at det skal bli en filmatisering, men det er sannsynligvis kun rykter :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har den i bokhylla, gleder meg til å lese!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott! Fortell meg gjerne meningen din om boken etter at du har lest den :) !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange av vennene mine har sagt at den var bra, gleder meg til å lese den.<3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Arne SjønnesenElin FjellheimMartinSol SkipnesNicolai Alexander StyveSigrid Blytt TøsdalHeidi HoltanHarald KJanne Kristin HøylandDagfinn JakobsenTralteLilleviTanteMamieEivind  VaksvikBookiacConnieLene AndresenMarteTatiana WesserlingKarin BergAnne Berit GrønbechTone Maria JonassenHilde H HelsethHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenKirsten LundTone SundlandTine SundalSolIngunn SAvaPär J ThorssonAlice NordliSynnøve H HoelJoannCecilieEllen E. MartolGeir SundetTheaVannflaske