Som jeg kjenner meg igjen. Heldigvis har jeg en "hændig" mann, som kjøper treknekter (tror de heter sånn), og skrur litt tykke planker på dem. Jaja, i kjellerstua har jeg skikkelige bokhyller, altså kjøpte sådanne, men de fungerer utmerket de andre også. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er det der med å skru sammen diverse materialer, planker og bord, bruke hylleknekter i tre og diverse trelister og støtteanordninger som jeg (noen ganger) føler meg som en ekspert i å drive med her hjemme.

Jeg har (dessverre?) ingen "hændig" mann til å bruke til slike sysler, så her må jeg bruke fantasien og være selvhjulpen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny