Jeg liker dem også veldig godt. "Gjenferd" ligger i bokhylla her og venter på å bli lest:)

Den eneste Nesbø boka jeg ikke liker er "Hodejegerne". Jeg syns rett og slett den er forutsigbar og kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Den eneste boken jeg har lest av Jo Nesbø er "Hodejegerne". Den falt ikke i smak hos meg og styrt unna andre bøker av Jo Nesbø. Nå er det noen år siden jeg leste boken, men husker jeg kom aldri med i fortellingen. Det var en lettelse da jeg kunne legge den bort (langt bort) som ferdiglest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe - ja den lettelsen følte jeg også:) Men jeg er veldig glad for at jeg har lest de andre bøkene hans, for dem har jeg virkelig likt alle sammen. Håper du gir Nesbø en ny sjanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se filmen! Den var bra, og neglebitende spennende!! Aksel Henie er helt rå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hodejegerne" har jeg ikke lest og prioriterer heller ikke den. Det blir vel at jeg ser filmen først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien i Hodejegerne gjorde seg, etter min mening, mye bedre som film enn som roman. God casting, spennende og litt unorsk kanskje. Gled deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KGro-Anita RoenMorten MüllerDemeterSiljeTanteMamieDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLaila