Jeg fikk ingen bøker i år. veldig merkelig siden begge mine foreldre er bibliotekarer. Jaja. Jeg har kjøpt ganske mange bøker selv i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ingen bøker på meg heller, noe jeg tror samboeren min er glad for. Han syntes nemlig jeg har mer enn nok bøker i bokhylla he he. Som om man kan få nok lesestoff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ønsket meg Shantaram, og fikk den! Dessuten fikk jeg Klokkemakeren av Gert Nygårdshaug. Gleder meg til å lese begge to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I år var det nok en gang noen bøker under treet til meg også. I år med ble det;

Temmelig mye juling - Morten Abel ( Veldig spent på hvordan han gjør seg som forfatter) Hässelby - Johan Harstad ( Gleder meg veldig til denne) Til din vrede går over - Åsa Larsson ( Noen som kjenner denne eller annet hun har skrevet? Litt usikker på om denne skal byttes i noe annet? )

Ha en fortsatt God jul :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må ikke bytte noen Åsa Larsson-bok. Hun skriver knakende godt. Jeg leser henne på svensk og det er nok er fordel. Oversettelser blir aldri det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har så smått begynt å lese den nå. Er mange som synes hun skriver godt, så jeg leser ivrig med åpent sinn! Så - vi får se, vi får se;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg terroriserte mannen min til å gi meg Min kamp bind 1, og fekk i tillegg Huset ved moskeen. Temmelig mye juling-boka trur eg faktisk at eg har vunne, så ho kjem nok i postkassa om ikkje lenge:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Dersom du liker krim så bytter du ikke boka av Åsa Larsson:-) Jeg hadde denne som lydbok (da jeg lå i svineinfluensa..)

Filmatiseringen av boka "Solstorm" gikk forresten på fjernsynet her en dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er i utgangspunktet veldig glad i krim, men det lille jeg har lest om denne trigget meg ikke i det hele tatt! men man skal vel ikke skue hunden på hårene, så hvis du mener den er verdt å beholde, så får jeg vel gi den en sjangse! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen