I likhet med andre her skal jeg også prøve å huske å lese denne en gang i nær framtid. Jeg har flere ganger sprunget verdens største orienteringsstafett, Jukolastafetten som flytter rundt omkring i Finland med godt over 1000 lag. Stafetten er inspirert av denne boken, og har 7 etapper.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvis du leser den ønsker jeg deg god fornøyelse. Har ikke hørt om Jukolastafetten (selv om jeg burde), men det er skikkelig stilig at den har sju etapper etter de sju brødrene. Ser at jeg også lærer en del nytt av denne tråden:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit RNina